Omezení provozu objednávek ve dnech 20.3 až 24.3. Všechny nové objednávky v těchto termínech budou expedovány až 25.3. Děkujeme za pochopení.

Vylaďte své šperky k barvě očí

Šperky doprovází lidstvo již od jeho vzniku. Jsou dokonalým doplňkem každého outfitu. V nabídce naleznete šperky určené pro běžné nošené, do zaměstnání, ale i ke slavnostním příležitostem. Vybrat si vhodný šperk, který bude ladit ke konkrétní osobnosti nebo příležitosti, není vůbec snadná záležitost. Vodítek je celá řada. Může to být podle stylu oblékání osobnosti, barvy vlasů, pleti nebo očí, k příležitosti, ke které bude šperk nošen. My se dnes zaměříme na barvu očí. Každou barvu rozzáří a podtrhnou jiné barevné tóny a jiné barvy kovů. Nechte se inspirovat tipy níže.

Modré oči

Chcete-li je rozzářit, volte šperky vyrobené ze stříbra, platiny nebo zlata v bílé barvě. Pokud chcete šperky s kamínky, sáhněte do nabídky neutrálních barevných tónů. Může to být hnědá, stříbrná nebo šedá barva. Dobrou volbou jsou i různé odstíny modré nebo modrozelené barvy. Ty oči rozzáří a dodají jim jiskru. Hledáte-li kontrast, pak jsou to barvy červená nebo růžová.

Zelené oči

Jsou velmi vzácné. Doplní je jak teplé, tak i chladné kovové tóny. Může to být stříbro, platina nebo zlato ve všech svých barvách. Při výběru kamínků dejte přednost barevným odstínům zelené. Zvláštní nádech dodáte barvou červenou nebo modrou. Ty vytvoří přirozený kontrast a přitáhnou pozornost.

Hnědé oči

Těm budou slušet šperky vyrobené bílého a žlutého zlata, stříbra nebo platiny, které doplní kameny v barvě červené, růžové nebo modré. Chybu neuděláte ani s barvou zelenou nebo modrou.

Oříškové oči

Ty září pokaždé jinak. Objevují se v nich záblesky zelené, hnědé a někdy i modré barvy. Romantiku dodají odstíny růžového nebo žlutého zlata. Dokonale je doplní teplé barvy podzimu – sytě červená nebo modrá. Barvu těchto očí zvýrazní růžová nebo purpurová barva.

Stříbrné šperky a hodinky od P&J Jewellery