Omezení provozu objednávek ve dnech 20.3 až 24.3. Všechny nové objednávky v těchto termínech budou expedovány až 25.3. Děkujeme za pochopení.

Šperky jako dokonalé vánoční dárky. Jaký šperk zvolit?

Čas Vánoc se neodvratně blíží a vy přemýšlíte nad tím, čím potěšíte pod stromečkem své blízké. A co třeba originální a neotřelý šperk?
Vyberte takový, který má univerzální velikost a padne každému. Mezi takové patří třeba stříbrný prsten Cesta letadlem nebo stříbrný náramek Strom života.

Stříbrný prsten Cesta letadlem. Je vyrobený ze stříbra a motiv letadla je doplněný kubickými zirkony. Velikost se dá upravit.
Stříbrný náramek Strom života je univerzální kousek. Základ představuje symbol stromu života. Znázorňuje sílu rodiny, přátelství a lásky. Podporuje rodinné pouto. Symbol stromu je osazený kubickými zirkony čiré barvy, které vytvářejí bohaté zdobení. Velikost náramku se dá velmi snadno upravit podle obvodu ruky.

Oba šperky jsou vyrobené z kvalitního stříbra 925/1000.

Proč právě stříbrné šperky?

Stříbro se sice řadí mezi drahé kovy. Šperky z něj vyrobené jsou však cenově přijatelné a jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Je to kov, který je vhodný pro každodenní nošení. Jemné stříbro se leguje s dalšími kovy a tím získá na větší tvrdosti a stálosti tvaru. Je odolnější, bez ztráty barvy.

Dokonalou volbou jsou stříbrné šperky pro ty, kdo mají chladnější tón pleti. Ta dá stříbrnému šperku více vyniknout. Také se dobře kombinuje se sytými tóny červené, modré, fialové nebo růžové barvy oblečení.

Péče o stříbrné šperky

Chcete-li aby vám šperky vydržely dlouhou dobu zářivé, ukládejte je do šperkovnice. Zamezíte tak působení vzduchu a prachu. Není dobré nosit šperky při úklidu nebo mytí nádobí. Chemické přípravky mají na šperky negativní vliv.
Pro domácí čištění si připravte měkký hadřík, který navlhčíte do vlažné vody s malým množstvím jemného mýdla. Jestliže je šperk znečištěný více, připravte si mýdlovou lázeň, do které jej ponořte na dobu 5-10 minut. Následně pečlivě opláchněte pod tekoucí vodou.

Stříbrné šperky a hodinky od P&J Jewellery