Omezení provozu objednávek ve dnech 20.3 až 24.3. Všechny nové objednávky v těchto termínech budou expedovány až 25.3. Děkujeme za pochopení.

Jak vrstvit náramky?

Módní doplňky bychom neměli podceňovat. Představují totiž pomyslnou korunku krásy našeho outfitu. Patří mezi ně i náramky. Jejich nabídka je opravdu široká a vyberete si tak kousky vhodné pro jakýkoli look. Náramky můžete nosit jednotlivě. Oblibě se však těší i jejich vrstvení.

Jak vrstvit náramky?

Vrstvené náramky nenosí jen ženy, které milují extravaganci, ale i ty, které jsou založené minimalisticky. Přinášejí každému jedinečný styl, který podtrhne jakoukoli osobnost. Velkou výhodou jsou nekonečné možnosti různých kombinací i materiálů. Pokud vyznáváte kombinace jednodušší, zvolte jeden náramek, který bude dominantní. Ten můžete doplnit dalšími dvěma, třemi kousky. Zvolit můžete jak tenký řetízek, tak barevnou šňůrku nebo náramek vyrobený z korálků. Ničím neobvyklým nejsou ani přívěsky. Pokud chcete náramky správně vrstvit, volte alespoň tři až čtyři kousky různorodějšího charakteru. Kombinovat můžete nejen různé barvy, ale také různorodé materiály a dokonce i vzory. Smíchat můžete i různé styly.

                           

Tip pro vás:

Jsou-li vaše ruce hubené, volte náramky tenčí, v menším počtu. Pokud máte zápěstí silnější, klidně sáhněte po kouscích masivnějších.

Kombinace materiálů

Zajímavé spojení představuje kombinace několika různých materiálů. Nemusíte volit všechny, ale klidně 2-3. Kov doplníte koženým náramkem, korálky kovovým. Kožené náramky z pravé kůže můžete nakoupit na e-shopu P&J Jewellery zde.

Základ může představovat jeden kousek silnější nebo dva, tři slabší. Pak už můžete vymýšlet různé kombinace.

Tip na závěr

Náramky minimalistického stylu s přívěsky

Ideální volbou jsou v tomto případě náramky řetízkové, které mají vsazený jemný přívěsek. Můžete je nosit každý den a nebudou vám překážet při práci. Jemný design náramku vyzdvihne vaše upravené ruce. Je vhodný jako kombinace k jakémukoli outfitu. Pozor si dejte na délku. Náramek by neměl být příliš těsný, ale ani volný. To by vám mohl z ruky sklouznout. Několik zajímavých minimalistických náramků si můžete prohlédnout zde.

Stříbrné šperky a hodinky od P&J Jewellery