Omezení provozu objednávek ve dnech 20.3 až 24.3. Všechny nové objednávky v těchto termínech budou expedovány až 25.3. Děkujeme za pochopení.

Jaké šperky vybrat pro letní čas?

Léto to je slunce, dobrá nálada a čas dovolených. Pro většinu z nás představuje velmi oblíbenou část roku. Je to symbol volna a cestování. Pro ženy je to čas, kdy mohou vystavit svá krásná těla a ozdobit je nepřehlédnutelnými šperky.

Jaké šperky volit?

Během letních dnů se na opálené kůži budou vyjímat i méně výrazné šperky. Dovolit si však můžeme také extravaganci.

Pokud dáváte přednost jednoduchosti a eleganci, volte šperky minimalistické, které mezi sebou můžete velmi snadno kombinovat a můžete využít i vrstvení. V nabídce naleznete šperky decentní, vyrobené v jemných tvarech nebo s různými symboly – srdcem, křížkem, andílkem. Oblíbené jsou i stromy života. Nemusíte se obávat ani hravých motivů nebo odvážnějších kousků a to jak barevných, tak i designových. Ženy, které milují hravost a mají smysl pro humor, si mohou pořídit náhrdelníky s přívěsky zvířecích motivů – delfínka, motýla, sovičku nebo zvířecí tlapku. Velký výběr šperků nejrůznějších barev a stylů vyrobených z kvalitního stříbra naleznete zde.

Šperky s barevnými přívěsky, jak je kombinovat?

Každá barva něco znamená. Jak ji správně kombinovat s oblečením?

Žlutá barva je optimistická a svěží. Je to barva dobré nálady. Je ideální volbou pro kombinaci s černou a šedou barvou. V harmonii bude s barvami s oranžovou a zelenou. Chcete-li naopak docílit kontrast, volte k ní barvu modrou.

Růžová barva je symbolem pro romantiku. Jemný dojem navozuje v kombinaci s odstíny šedé, bílé a smetanové barvy.

Zelená barva vytváří dynamickou kombinaci s pastelovými barvami. Ideální barvou k ní je růžová.

Modrá barva patří mezi velmi oblíbené. Zajímavě bude působit v kombinaci s červenou nebo bílu barvou. Harmonie vznikne ve spojení s barvou fialkovou. Kontrast představuje modrá barva ve spojení se žlutou.

Červená je barva vášně. Nepřehlédnutelná kontrast vytvoří se žlutou barvou. Dobře se hodí k barvě bledě modré nebo pudrové.

Stříbrné šperky a hodinky od P&J Jewellery