Omezení provozu objednávek ve dnech 20.3 až 24.3. Všechny nové objednávky v těchto termínech budou expedovány až 25.3. Děkujeme za pochopení.

Magie a Elegance: Stříbrné Harry Potter šperky pro skutečné fanoušky

Vstupte do světa kouzel, dobrodružství a kamarádství se stříbrnými šperky od P&J Jewellery ve stylu Harryho Pottera! Pokud jste někdy snili o tom, že byste mohli nést kousíček kouzelného světa s sebou v každém okamžiku, naše exkluzivní kolekce přívěsků na náramky je tím pravým způsobem, jak se podívat na svět očima Harryho, Hermiony a Rona.

Harry potter kolekce_1

  1. Magická Trojka: Přívěsky s motivem Harryho, Hermiony a Rona nás přenášejí zpět do doby jejich dobrodružství v Bradavicích. Nechte se unést vzpomínkami na nesčetné hodiny strávené ve Společenském klubu, na nebezpečné výpravy za Kamenem mudrců a na nekonečné chvíle smíchu a kamarádství.

  2. Bradavický Expres a Hedvika: Zlatý přívěsek Bradavického expresu nám připomíná, že i ta nejzajímavější dobrodružství začínají na nástupišti devět a třičtvrtě. A co by to bylo bez věrné sovy Hedviky, která nás provázela celou cestu?

  3. Obracečka Času: Přívěsek s obrazem obracečky času nás přenáší do hodin Kouzelnického ministerstva a do záhadného světa změny času. Buďte pánem svého času a střádejte vzpomínky jako klenoty.

  4. Zlatonka a Koleje Zmiozel, Havraspár, Mrzimor a Nebelvír: Nechť vám šperky odhalí vaši pravou koleji. Zlatonka nás spojuje, zatímco přívěsky kolejí Zmiozel, Havraspár, Mrzimor a Nebelvír vám umožní vyjádřit vaši loajalitu a statečnost.

  5. Chytrý Klobouk a Relikvie Smrti: Chytrý klobouk nás přivádí zpět do okamžiku, kdy jsme stáli na prahu nového dobrodružství. Přívěsek s reliemi smrti nás varuje před temnotou a připomíná nám sílu lásky a přátelství.

  6. Logo HP a Nástupiště Devět a Třičtvrtě: Logo Harryho Pottera nás uvádí zpět k prvnímu okamžiku, kdy jsme se zamilovali do tohoto kouzelnického světa. A nástupiště devět a třičtvrtě je místem, kde se setkávají reálný svět s magickým.

Naše stříbrné šperky, vytvořené z rhodiovaného stříbra s ryzostí 925/1000, jsou nejen krásnými doplňky, ale také kousky magie, které můžete nosit každý den. Přiveďte kousek kouzla do svého života s P&J Jewellery a nechte svět Harryho Pottera zářit ve vašem srdci i na vašem náramku. Každý přívěsek je jako malý kousek kouzelnického světa, který můžete mít stále po ruce. Budete nosit nejen šperk, ale také vlastní kouzlo.

Stříbrné šperky a hodinky od P&J Jewellery